biarlah empithree dengan mp3nya

15.12.07

happy™ :)

was posted in:

selamat datang ke happy prepaid...

ni aku nak wat review sket pakai happy ni...

happy ni keluaran digi... aku trus cerita pasal rate je senang...

untuk panggilan anda dikenakan cas 1sen/saat

maksimum 99saat

maksimum 45 minit bercakap

paham??? tak paham???

98 saat pertama akan di cas 1sen setiap saat... 99 saat ke atas sampai 45 minit @ 2700 saat akan di kira fixed 99 sen...

menarik? memang menarik... tapi sms dia plak... tak kisah line mane ko antar 10sen...

topup dia offer best... mungkin sebab tak banyak tempat nak topup lagi kot... so skang ni... topup minimum rm5... validity tak kisah brapa hengget ko topup stay 60 hari...

korang boleh beli benda ni melalui 3 cara...

beli kat memana giant terdekat dengan anda yang ada di list ini
http://www.happy.com.my/happydeal/reloadplaces_saleschannel.aspx

beli secara online di sini
https://self-service.happy.com.my/oprs2/buysimpack.jsp?code=OUT&language_id=EN

ataupun beli secara talian terus
Call 014-3456789 and talk to one of our Happy Team to order a Happy Starter Pack anytime, 24/7. Purchase now and it's delivered for free.

beli online ngan talian terus... tak dapat sticker... wakakakaka... btw... kalau korang nak topup pulak... boleh 3 cara...

beli terus kat giant terdekat dengan anda tadi...
atau, beli kat memana stesen e-pay...
atau, beli melalui cimbclicks...

aku rasa sampai situ je kot aku nak review... memang hepi la pakai prepaid nieh... dapatkan korang punya dengan segera... ape ape pun... kalau ada benda lain nak tanya... atau nak tau... sila lawati...

http://www.happy.com.my




posted by empithree @ 15.12.07 02:31 pm

45 perkataan

Speed test

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Don't buy Vista Security
Previous Entry
Next Entry
Home


empithree
Nama Sebenar: ???????
Nama Orang Panggil: Dad
Nama Tenet: empithree
Nama Special: Azroy
Jantina: Lelaki
Umo: Tua Dah
Sekarang: Menganggur

For more info, visit: empithree

www.satrianeoclub.com
   
1. Sport Rim
2. New Tyres
3. Formwork
4. Herbalife
5. CF Hood
6. Car sticker
7. Decent Sound System
8. Decent Shoe
9. R3 body kit
10. Sport spring (RACE)
11. New Sport Rims
12. Secret Project
13. Seat
  • ummi tulip
  • pakngah
  • alibaizuri
  • csankai
  • Zaifull@Stingray
  • eiman@nurizan
  • JuNeo
  • tewe
  • azpar
  • rina
  • loritanah
  • layla
  • hyuuga
  • perampok
  • karlos
  • icednyior
  • heed no attention, seek for more love
  • miahahha
  • Nonie Punyer Cerite
  • hariz
  • sejuk
  • sejuk
  • xenophobia_xeno


  • ASC
  • Ko datang dari dengan menggunakan tenet dari dengan IP yang bernombor
    Tracker ini dikuasai oleh IP2Location.com
    orang dah masuk sini

    website counter
    Contact Me
    If you want to be updated on this weblog Enter your email here:

    RSS Atom
    rss feed

    << December 2007 >>
    Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     01
    02 03 04 05 06 07 08
    09 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31


    BLOGDRIVE
    TEMPLATES

    Dusk


    Design by Beccary